Dragi botri, podporniki in prijatelji društva ELA,

naj vam še enkrat zaželimo srčno, zdravo, veselo leto, polno radosti, nasmehov in nepozabnih doživetij.

v prvem tednu januarja smo zopet začeli z novim šolskim letom. Za botrske otroke je to prekrasen čas obdarovanja (v 1. šolskem semestru, do konca leta sledita še dve obdaritvi), ki so se ga seveda vsi močno veselili in veselil se ga je tudi vsak boter, ko je lahko zopet občudoval nasmejan obrazek svojega malavijskega posvojenčka oz. posvojenke.


Tokrat je vsak otrok prejel veliko kopalno brisačo, ki bo prišla zelo prav ob dnevnem kopanju v jezeru ali doma v lavorju. Poleg brisače smo seveda priložili milo, zobno ščetko in zobno kremo, zvezke in kemike/svinčnike.

Moji učitelji so dejali, da se je od daleč slišal smeh, ko se je razširila novica, da so prispela darila v ELIn center. V velikih številkah so prihajali ponje in s polnimi naročji ter velikimi nasmehi odhajali domov. Res vam hvala za podporo ljube botrske duše.

Naši programi za otroke s posebnimi potrebami in popoldanske delavnice opismenjevanja, branja, angleščine, Chichewa jezika, športnih in likovnih aktivnosti so se pričeli v prvem tednu januarja in bodo trajali vse do decembra.

Če si še kdo želi postati boter z 10EUR mesečne podpore naj mi piše na jana.dular@gmail.com Več info pod: www.ela-africa.org/slo/sponsorship

Vroče pozdrave v mrzlo domovino,

Jana Elini angeli in Elina malavijska in kenijska ekipa

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sl_SI